Sportski sadržaj

U zdravom tijelu, zdrav duh!“ (latinska poslovica).

U našem Parku Goranci nudimo vam bogati izbor sportskih sadržaja za vaš potpuni sportsko-rekreativni doživljaj, druženje i zabavu! Naša sportska igrališta nalaze se na otvorenom, okružena prirodnom hrastovom šumom. Tako da samim boravkom na njima dok vježbate, igrate se ili uživate u društvu obitelji i prijatelja, udišete svježi planinski zrak, odmarate oči na zelenilu prirode, a svi osjeti vam se smiruju kroz mirise šume i aromatičnog bilja. Uz pjev ptica, zrikanje zrikavaca, glasanje domaćih životinja i radosni dječji smijeh, osjetiti ćete kako vam se cijelo tijelo puni pozitivnom energijom.

Dječji sadržaj

“Svakodnevno radimo depozite u bankama pamćenja naše djece.” (Charles R. Swindoll)

Čovjek je biće stvoreno za pokret, stoga su kretanje i slobodna igra posebno važni za razvoj dječje grube i fine motorike te stimulaciju dječjeg mozga koji se u ranom djetinjstvu najbrže razvija. I pedagozi potiču učenje kroz igru i samostalno otkrivanje svijeta oko sebe. Stoga smo uz naš Caffe-bar postavili nekoliko blokova za igru koji su prilagođeni djeci do 10 godina: ljuljačke, klackalice, penjalice, kombinirane igraonice s mostićima i umjetnu stijenu. Uz terasu Caffe-zalogajnice postavljeni su veseli i šareni panoi oslikani dječjim motivima prigodni za fotografiranje i uspomenu.
Uz sportske terene nalaze se i igračke na napuhavanje, tzv. napuhanci.

Kulturni sadržaj

“Kultura je proces kojim čovjek postaje sve ono za što je stvoren da može postati.” (Thomas Carlyle)

Pojam KULTURA dolazi od glagola colere, što znači “njegovati, štititi, uzgajati, kultivirati”, ali također i “oplemeniti, prosijati, poštovati, obožavati i držati svetim”. Očito je povezana sa zemljoradnjom, ali i s kultom (u smislu štovanja Boga) te zajednicom.

U najširem smislu kultura označava sveukupno ljudsko kreativno ostvarenje u odnosu na ono što je stvorila priroda. Radi se o odgoju u odnosu na ono prirodno. Općeprihvaćeno je da je čovjek jedino živo biće koje doista posjeduje kulturu. Životinjama se općenito ne pripisuje posjedovanje kulture i mogućnost prenošenja znanja budućim generacijama, osim u genetičkom smislu. Dakle, možemo prenositi znanje, vrijednosti i ideje koji ne samo da nam pomažu preživjeti, već nam također omogućavaju sve sofisticiranije ovladavanje okolinom te stvaranje vlastitog ili nacionalnog identiteta.

Stoga možemo zaključiti kako je, ako ju se dublje istraži, kultura nešto apsolutno ključno za čovječanstvo i da ju zanemarujemo na vlastitu štetu.

Iz ovog razloga i naš Park Goranci sa svim svojim potencijalima i prostorom (posebno s amfiteatrom koji se nalazi u blizini Caffea – Zalogajnice Park Goranci) može biti vaš izbor za organiziranje nekog kulturnog sadržaja, poput predstavljanja knjige, koncerta, izložbe, edukacije…

Otvoreni smo za sve vaše upite i prijedloge koje možete popuniti na upitniku ispod.

Team building

Jednodnevni team building je odličan način nagrađivanja, opuštanja i zbližavanja ljudi koji rade zajedno. Bez obzira jeste li avanturistički tip osobe koji traži adrenalin i uzbuđenje ili su za vas više „konvencionalne“ ideje poput sportskih igara, jednodnevni team building je odličan način da bolje upoznate ljude s kojima radite. Jednako kao što ćete osobu bolje upoznati kada se pred nju stavi novi poslovni izazov, tako je i team building odlična prilika da vidite neke do sada skrivene osobine vaših radnih kolega. Sigurno ćete se iznenaditi. U našem Parku Goranci te Restoranu – Konobi Goranci stoje vam na raspolaganju naši sportski tereni, staze za planinarenje, prostor za susrete i sastanke te gastronomska ponuda.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...