Park Goranci

prijatelj obitelji

O NAMA

Park Goranci nalazi se petnaestak kilometara sjeverozapadno od grada Mostara, Hercegovina, (BiH) na 700 m nadmorske visine. Omeđen je lijepim poljem, šumarcima i proplancima sa sjeverne i južne strane, a sa sjeverozapada ga štiti planina Čabulja i njezin najviši vrh Velika vlajna (1780 m).

Park Goranci je plod rada ljudi zaljubljenih u prirodu, tradiciju i poboljšanje kvalitete života za one koji ovdje žive i sve posjetitelje. Odlikuje ga prekrasni prirodni krajolik, povijesna baština, dvorište sa domaćim životinjama i brojne mogućnosti zabavno-rekreativno-sportskih aktivnosti. Park Goranci obogaćen je šetnicama uz koje su grmovi i drveće te odmorišta, hranilišta za ptice, putokazi, rasvjeta i drugi nužni sadržaji. Dodatno ga privlačnim čini i izvrsna domaća hrana koju nudi obližnji Restoran Konoba Goranci.

Park Goranci idealno je mjesto za zabavu, druženje, edukaciju i rekreaciju obitelji, školskih razreda, poslovnih timova ili različitih udruga. Svi sadržaji Parka Goranci organizirani su tako da potpomažu vašu znatiželju, kretanje, ugodno raspoloženje i promiču zajedništvo. Svako godišnje doba u Parku Goranci pruža neki novi ugođaj i sadržaj.

Park Goranci proteže se na 30.000 m2 i u njemu se trenutno nalazi 6 jedinica (objekata) koji nude mogućnosti organizacije različitih sadržaja.

Jedinice u Parku su:

 1. RECEPCIJA I TRGOVINA       
 2. CAFFE – ZALOGAJNICA PARK GORANCI
 3. SPORTSKI TERENI
 4. DVORIŠTE SA DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA
 5. RESTORAN – KONOBA GORANCI
 6. PROSTOR ZA ROŠTILJ I DOSTAVU 

U njima se mogu organizirati sljedeći sadržaji:

 1. SPORTSKE AKTIVNOSTI
 2. JEDNODNEVNI IZLETI
 3. DJEČIJI SADRŽAJI
 4. TEAM BUILDING I KONFERENCIJE
 5. KULTURNA DOGAĐANJA
 6. DEGUSTACIJA SPECIJALITETA DOMAĆE KUHINJE

Na raspolaganju su vam šetnice i staze, fitness sprave, sportski tereni, kao i planinarska staza do vrha Jastrebinke. Uređena staza kroz Park dužine je 2.100m i vodi do svih naših objekata poput dvorišta za životinje, sportskih terena, caffe-a i prostora za roštiljanje.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...