Proslavite rođendan u Parku Goranci

“Ako želite da vam djeca postanu dobri ljudi, potrošite na njih duplo više vremena i duplo manje novca”. (Abigail Van Buren)

Pružite svom djetetu proslavu rođendana kakvu još nije doživjelo!

Slobodna, nestrukturirana igra u prirodi te druženje sa domaćim životinjama potaknut će djecu na maštanje, stvaranje originalnih i jedinstvenih doživljaja te stvoriti veselo, timsko i pozitivno rođendansko ozračje!

Proslava rođendana jedan je od najvažnijih događaja za vaše dijete. Sjetite se samo kako ste se i sami kao dijete veselili svakoj proslavi rođendana, ali i samoj organizaciji i pripremama koje započinju i nekoliko tjedana unaprijed. Kako biste izbjegli stres i nervozu krenite s pripremama na vrijeme!

Za početak, potrebno je donijeti odluku hoćete li rođendan slaviti kod kuće, u rođendaonici ili možda u prostoru našeg Parka Goranci. Sve opcije imaju svojih prednosti i nedostataka.

Najveća prednost našeg Parka Goranci je mogućnost kombiniranja boravka u zatvorenom prostoru Caffea – zalogajnice, njegovoj otvorenoj terasi sa pripadajućim dječjim igračkama, panoima za fotografiranje, dječjim igračkama na otvorenom (kombinirane sprave i napuhanci, ljuljačke), te korištenje sportskih terena i posjete dvorištu sa domaćim životinjama.

Ono što je važno jest da je naš prostor uredan, prozračan, siguran i opremljen odgovarajućim sadržajima za djecu.

Uz našu ponudu hrane, kolača, torti i pića, uvijek možete donijeti svoje dekoracije prema temi koju vaš mališan odabere kako bi proslavio rođendan sa svojim omiljenim likom.

Stojimo na raspolaganju za dogovor u vezi sa svim vašim željama!

  Vaše ime (*)

  Vaš Email (*)

  Naslov

  Vaša poruka


  Telefon

  +387 (0) 63 381 081


  Adresa

  Goranci bb, Mostar

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...